Search
размер шрифта

Университет Никосии

Контакт

Send

 

Детали

Фомина Наталия
Директор представительства Университета Никосии
Красный переулок 7-А
Одесса

тел.: +38 048 726 24 02
моб.: +38 067 642 67 42
E-mail: fomina.n@unic.ac.cy

 
Университет Никосии
Офис приёмной комиссии
46 Makedonitissas Ave., P.O. Box 24005,
1700 Nicosia, Cyprus
Tel.: +357 22 841 528
Fax. +357 22 357 481

46 Makedonitissas Ave., P.O. Box 24005, 1700 Никосия, Кипр - Тел. +357 2284 1528 - Fax. +357 2235 7481.
Copyright (©) 2011 Университет Никосии. All rights reserved. By accessing and using this page you agree to the Terms of Service.